Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нові програми автострахування!

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» впроваджує нові модернізовані програми автострахування КАСКО.

КАСКО - добровільне страхування наземних транспортних засобів (ТЗ) передбачає виплату страхового відшкодування у випадках заподіяння збитків власникам ТЗ внаслідок:

  • дорожньо-транспортних пригод (ДТП);
  • протиправних дій третіх осіб (ПДТО);
  • пожежі, вибуху, самозаймання ТЗ;
  • стихійних явищ та інших випадкових подій, визначених договором страхування;
  • викрадення ТЗ.

При укладанні договорів КАСКО щодо окремих транспортних засобів (ТЗ), страхова компанія "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" пропонує 3 (три) програми страхування з широким вибором умов договору:

  • "УНІВЕРСАЛ"
  • "КАСКО 50/ 50"
  • "Перший страховий випадок"

Програма "УНІВЕРСАЛ" є найбільш гнучкою і, в залежності від обраних значень  численних змінних параметрів дозволяє клієнтові обрати для себе оптимальні умови страхування за співвідношенням "ціна - якість". 

Програма "КАСКО 50/50" дозволяє клієнту:

- отримати повноцінний страховий захист при внесенні 50% страхового платежу;

- отримати страхове відшкодування, за умови внесення другої частини страхового внеску після визнання збитку у якості страхового випадку.

Обрання програми "До першого збитку" дає можливість істотно зменшити суму страхового платежу, оскільки дія такого договору страхування припиняється після настання першого страхового випадку і виплати відповідного страхового відшкодування.

Вказані програми дають можливість кожному клієнту, шляхом вибору певних значень окремих тарифних факторів, сформувати оптимальні умови договору страхування, виходячи зі своїх уподобань і побажань.

Договори страхування можуть укладатись з умовою виплат страхового відшкодування для цілей ремонту пошкодженого ТЗ:

- без урахування фізичного зносу складників - щодо ТЗ зі строком експлуатації до 10 (десяти) повних років (включно);

- з урахуванням фізичного зносу складників - щодо ТЗ зі строком експлуатації до 15 (пʹятнадцяти) повних років (включно).

Страхова сума, тобто розмір зобовʹязань страхової компанії за договором, встановлюється в межах ринкової вартості ТЗ на дату укладення договору. За бажанням клієнта, страхова сума може бути встановлена у меншому розмірі, але, при цьому, страхове відшкодування буде виплачуватись у частці, що відповідає співвідношенню страхової суми і ринковій вартості ТЗ.

Тому ми радимо своїм клієнтам, для отримання повноцінного страхового захисту, обирати страхову суму у розмірі ринкової вартості транспортного засобу.

При переукладенні договорів страхування на наступний період, використовується система "бонус-малус", що коригує значення нового страхового тарифу, в залежності від показників збитків за договором КАСКО, що настали протягом періоду  попереднього договору з вини водіїв Страхувальника, а саме: співвідношення розміру цих збитків і суми страхового платежу за попереднім договором КАСКО.

Текстова частина договорів відповідає нормам чинного законодавства України, детально і чітко регламентуючи всі аспекти страхування КАСКО, взаємні права та обов'язки сторін.

Для укладання договору КАСКО вперше щодо конкретного ТЗ, необхідно надати представнику страхової компанії:

- документи на ТЗ;

- відомості про Страхувальника (власника ТЗ) – паспортні дані, ІПН;

- транспортний засіб для огляду.

Всі інші дії щодо підготовки і оформлення договору страхування проводить представник страхової компанії.

Отримати консультацію спеціалістів СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ", підібрати  оптимальні для Вас умови КАСКО та оформити договір страхування можна за адресою:

м. Київ, вул. Мітрополіта Андрія Шептицького, 14, офіс 81,
або за тел. (044) 541-02-02, (067) 569-42-41

 

ОБРАТИ ТА ЗАМОВИТИ

 

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua