Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Enterprise of the Year – 2018

Ще одна нагорода!

Експерти Міжнародного економічного рейтингу Ліга кращих провели попередню оцінку ділової репутації СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», посилаючись на офіційні дані фінансової звітності Держстату.

За підсумками проведеної оцінки, офіційно повідомлено, що компанія СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» (ЄДРПОУ 35392462) в цьому році номінована на міжнародну нагороду «ENTERPRISE OF THE YEAR - 2018» за бездоганну ділову репутацію.

«Ліга Кращих» на території України:

  • з 2012 року є членом міжнародної рейтингової Асоціації «International Rating Association» (Гонконг), партнером «Standard Chartered Rating GmbH» (Німеччина) та офіційним представником групи міжнародних компаній;
  • веде аналітичну діяльність для визначення кращих підприємств країни за певними критеріями інноваційними методами;
  • уповноважена нагороджувати та відзначати кращі підприємства держави статус-нагородою «Підприємство року» з наданням сертифікатів міжнародного зразка.

«Підприємство року» – це почесний статус, яким нагороджуються найкращі підприємства України:

  • За досягнення переваг над конкурентами.
  • За визначні досягнення у житті компанії (створення бренду, відкриття виробництва, реалізація інвестиційного проекту, вихід на нові ринки збуту, винахід ноу-хау та інше).
  • За участь у створенні міцної підприємницької (спільноти)платформи для майбутніх поколінь.
  • За збереження корпоративної ідеології.

Ділова репутація підприємства - є головним критерієм та найвагомішою підставою для експертів міжнародної комісії на затвердження номінантів до нагородження.

Статус «Підприємство року» є зареєстрованим брендом, який документально згідно чинного законодавства належить Міжнародному економічному рейтингу «Ліга Кращих» та передається членам (підприємствам) «Ліги Кращих» на підставі ліцензійного договору.  

«ENTERPRISE OF THE YEAR» - найпрестижніша бізнес-нагорода у Європі, якою відзначають компанії з високим показником гудвіл у п’ятидесяти країнах світу. Заслужена перемога «Enterprise of the Year – 2018» - це ще одна сторінка обліку історії ділової репутації. Офіційне нагородження, відбудеться 28 листопада 2019 року у Мюнхені (Німеччина). Символічне значення матиме той факт, що отримання нагороди «Enterprise of the Year – 2018» - відбудеться на території компанії BMW, яка є зразком бездоганної ділової репутації у всьому світі.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua