Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

IFC: Стратегії успішного маркетингу та дистрибуції у страхуванні

ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяла участь у семінарі: «Стратегії успішного маркетингу та дистрибуції у страхуванні. Найкращі підходи та інструменти у просуванні страхових програм», який проводився згідно Проекту «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», що здійснюється Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, Група Світового банку).

Вищезазначений захід відбувся 23 січня 2018 року в офісі Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) у м. Києві. Учасниками заходу були страхові компанії та профільні асоціації, перестраховики та брокери, банки та постачальники товарно-матеріальних ресурсів для агросектору.

 

Стратегії успішного маркетингу та дистрибуції у страхуванні
Стратегії успішного маркетингу та дистрибуції у страхуванні
Стратегії успішного маркетингу та дистрибуції у страхуванні

 

Основна мета семінару – познайомити представників страхових компаній з найкращими маркетинговими стратегіями та стратегіями продажів та дистрибуції страхових продуктів. Під час семінару страховим компаніям презентовані ключові інструменти та рішення, які допоможуть утримати потенційних та привабити нових клієнтів, використовуючи оновлені страхові продукти.

Це допоможе підвищити прибутковість та ефективність показників діяльності страхової компанії. Страховики-учасники семінару познайомилися із стратегіями продажів та дистрибуції страхових продуктів, котрі допоможуть привабити нових клієнтів та утримати постійних клієнтів за рахунок уже існуючих страхових продуктів.

Віце-президент Ліги страхових організацій України Романа Навальківська привітала учасників заходу та побажала плідної роботи. Виступаючи перед учасниками, вона зазначила, що неодноразово ми чули ті показники аграрного сектору, якими країна може гордитися: частка в ВВП України — 11,6%, а у загальному обсязі експорту — 42,5%. При таких показниках ринкові можливості аграрного страхування є значними. Однак, згідно даних Нацкомфінпослуг, страхування сільськогосподарської продукції складає лише 0,03% від усіх добровільних договорів страхування, укладених страховиками, та близько 1% від загальних зібраних премій.

Віце-президент ЛСОУ наголосила, що згідно даних МФК, в Україні в 2017 андерайтинговому році продовжилася тенденція зростання ринку агрострахування та поліпшення його якісних характеристик. Однак, обсяг застрахованих площ майже не змінюється з 2014 року. Р.Навальківська зазначала, що до основних факторів, що стримують розвиток агрострахування належать — недовіра сільськогосподарських виробників до страховиків, низька обізнаність та недостатня фінансова спроможність. Тому, з метою розкриття потенціалу даного виду страхування необхідні: впровадження ефективної моделі агрострахування не залежно від політичної та економічної ситуації в країні; запровадження регулярного фінансування державою програм субсидованого агрострахування в Україні шляхом прийняття Закону; залучення всіх можливих форм пропагування важливості розвитку агростахування, його популяризації серед сільськогосподарських товаровиробників.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua