Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наш рейтинг зростає!

Інститут аналізу ризиків надав інформацію, яка ґрунтується на дослідженні динаміки загальноекономічних і страхових показників нашої компанії у вигляді публічного звіту, а також підвищив рейтинг СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» до рівня uaBB+. Цей рейтинг присвоєний на основі фінансової звітності нашої страхової компанії "СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» за 2015 - 2017 роки, а також внутрішньої інформації, наданій під час рейтингового процесу.

З висновків Інституту аналізу ризиків: «Отримавши додаткову інформацію, привласненням справжнього індивідуального (контрактного) рейтингу ми підвищуємо нашу попередню рейтингову оцінку з рівня uaBB до uaBB+ і можемо повідомити таке - останні роки покриття зобов'язань Компанії якісними активами стабільно відповідає вищим інвестиційним рівням».

Інститут аналізу ризиків є незалежною аналітичною організацією, що здійснює дослідження ринків і компаній, надає інформаційно-консультаційні послуги і послуги рейтингування. У сфері рейтингування Інститут зосереджений на страховій галузі і привласнює страховим компаніям як індивідуальні (контрактні), так і публічні рейтинги.

Підвищенням свого рейтингу, наша Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» не лише доводить свої конкурентні переваги, але і таким чином засвідчує високий рівень фінансової незалежності та надійності компанії. Ця подія значно підвищить мотивацію персоналу нашої Страхової компанії і рівень довіри наших клієнтів і партнерів, оскільки ми, у котрий раз демонструємо високі стандарти в наданні страхових послуг своїм клієнтам.

rating

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua