Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» знову серед найкращих!

Наша Страхова компанія отримала листа від організатора НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЙТИГУ ЯКОСТІ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ «ЗІРКА ЯКОСТІ» згідно якого завершився етап визначення кращих підприємств 2017 року за актуальними даними статистики України.Цим листом нас офіційно повідомлено про завершення безкоштовного ранжування всіх суб'єктів України  за результатами 2017 року і СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" увійшло в число номінантів рейтингу і має право отримати статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2017».

Перемагаючи в рейтингу, ми в черговий раз демонструємо не тільки наші конкурентні переваги, але і покращуємо пізнаваність нашого страхового бренду, ефективно мотивуємо персонал, заявляємо про себе як фінансово надійного і перспективного партнера.

Метод порівняльного аналізу економічних показників затверджений Комітетом Економічного Розвитку (Committee for Economic Development) і Колегією З'їздів (The Conference Board).

Наш показник є одним з кращих серед конкурентів і підтверджується належною символікою. Відзнаками цього конкурсу є - Почесна нагорода «Зірка якості 2017» і «Експертний висновок» на компанію з правом маркування товару або послуги.

Ми впевнені, що місце в Національному рейтингу сприятиме нашому подальшому зростанню.  Продовженням взаємовигідних і плідних відносин з давно відомими компаніями, а також налагодженню нових контактів з партнерами по бізнесу.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua