Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

За даними Інституту Аналізу Ризиків наш рейтинг виріс!

У першому кварталі 2016 року Інститутом Аналізу Ризиків оновлена рейтингова оцінка п'ятдесяти одній страховій компанії.

Інститут аналізу ризиків є незалежною аналітичною організацією, що здійснює дослідження ринків і компаній, надає інформаційно-консультаційні послуги і послуги рейтингування. У сфері рейтингування Інститут зосереджений на страховій галузі і привласнює страховим компаніям як індивідуальні (контрактні), так і публічні рейтинги.

Рейтинги тринадцяти компаній, серед яких і наша Страхова компанія, покращені (ПРОСТО-страхування - з (pi) uaBBB до (pi) uaА, Княжа - з (pi) uaBB - до (pi) uaBBB, Альянс Україна - з (pi) uaBBB до (pi) uaBBB, Універсальна - з (pi) uaBB до (pi) uaBBB, Мономах - з (pi) uaBB до (pi) uaBB, ЕКСПО СТРАХУВАННЯ - з (pi) uaB до (pi) uaBB, Раритет - з (pi) uaCCC - до (pi) uaBB -, Укрфінстрах - з (pi) uaB до (pi) uaB, АКВ Гарант - з (pi) uaCCC - до (pi) uaB, Гарант-система - з (pi) uaCCC до (pi) uaB, Мотор Гарант - з (pi) uaC - до (pi) uaB -, прогноз контрактний рейтинг Фінексперта змінений з "розвивається" на "позитивний", Європейський страховий союз - з "розвивається" на «стабільний».

Рейтинги семи компаній погіршені. Внаслідок технічного коригування в межах рейтингового рівня, рейтинг Експрес Страхування змінений з (pi) uaBBB на (pi) uaBBB, Міжнародній страховій компанії - з (pi) uaBB на (pi) uaBB -, а рейтинг АСКА і Стройполіс змінений з (pi) uaCCC на (pi) uaCCC-. У АЗИНКО рівень покриття зобов'язань зберігся достатнім, проте в силу скорочення абсолютного розміру грошових коштів нижче встановлений ми рівня рейтинг знижений з (pi) uaBBВ до (pi) uaBВ . Унаслідок тривалого зростання рівня автоскарг, рейтинг УТСК знижений з (pi) uaB до (pi) uaCCC. В результаті істотного зростання зобов'язань на фоні такого ж істотного скорочення грошових коштів, рейтинг Скайда знижений з (pi) uaBВ – до (pi) uaCC.

(більше читайте в журналі "Вісник Інституту Аналізу Ризиків" #1 (17), березень 2016)

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua