Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

21 березня 2022 року рейтинговий комітет РА "Стандарт-Рейтинг" прийняв рішення про оновлення кредитного рейтингу / рейтингу фінансової стійкості (надійності) страховика Товариству з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» (ЄДРПОУ 35392462) за національною шкалою на рівні uaАА. Страховик з рейтингом uaAA характеризується дуже високою фінансовою стійкістю порівняно з іншими українськими страховиками. Приймаючи рішення про оновлення рейтингу, Агентство керувалося результатами діяльності Компанії за 12 місяців 2021 року.

Асоціація Страховий Бізнес

Показники роботи цієї частини українського страхового ринку за підсумками 9 міс. поточного року розповідає генеральний директор Асоціації В'ячеслав Черняховський.

Страховий ринок України

Страхові компанії України у січні-вересні 2021 року зібрали чисті премії на суму 35,253 млрд грн, що на 20,4% більше, ніж за аналогічний період 2020 року (29,272 млрд грн).

Обов'язкове екологічне страхування для компаній з високою групою ризику екологічних порушень

Кабмін пропонує ввести обов'язкове екологічне страхування для 14 тисяч компаній з високою групою ризику екологічних порушень - якщо Верховна Рада прийме закон, ці компанії будуть виплачувати страхування за завдані збитки.

На міжнародній конференції «Made in Odesa»

Одеський Регіональний Центр СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" бере активну участь в програмі IV ЩОРІЧНОЇ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «Made in Odesa» яка проходить сьогодні, 09 вересня 2021 року в Одесі.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua