Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» продовжує брати активну участь в роботі Ядерного страхового пулу

Нещодавно, 08 жовтня 2024 року, відбулися загальні збори членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП). 

На зборах ЯСП, було розглянуто багато питань щодо розвитку «ядерного страхування» в Україні, основні проблемні питання щодо прийняття та адаптації нових нормативно-правових документів з страхування ядерної відповідальності та приведення їх до норм нового Закону України «Про страхування», а також затвердження відповідних змін у внутрішніх документах ЯСП. Крім цього розглядались питання щодо перестрахування ризиків в міжнародній пулінговій системі страхування ядерних ризиків на поточний період і його перспективи на найближче майбутнє. Також, члени ЯСП розглянули поточні питання роботи об’єднання, з яких:

  1. Звіт про роботу Ради ЯСП, Дирекції об’єднання, Ревізійної комісії ЯСП та звіт незалежного аудитора щодо фінансової звітності ЯСП за 2023р.
  2. Затвердження фінансового звіту об’єднання «Ядерний страховий пул» за 2023 рік та хід виконання кошторису поточного періоду, а також затвердження кошторису на майбутній 2025 рік.
  3. Про хід виконання основних заходів ЯСП на 2024 рік та про «Основні заходи об’єднання «Ядерний страховий пул» на 2025 рік.
  4. Про вибори Голови, його заступників та членів Ради ЯСП, Ревізійної комісії, а також Голів, їх заступників та членів постійних комітетів ЯСП.

Представники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в черговий раз на виборах до керівних органів ЯСП були підтримані учасниками пулу.  На зборах переважною більшістю голосів прийнято рішення про включення керівника СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Анатолія Іванціва до нового складу Ради Ядерного страхового пулу України, та абсолютною більшістю його кандидатуру було затверджено на посаді заступника Голови Ради ЯСП, а Перший заступник Генерального директора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Світлана Дячук знову, на 2 роки, очолила Фінансовий комітет ЯСП.

Нагадуємо, що СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» є членом ЯСП з 21 листопада 2014 року, а її керівники ще у далекому 2003 році приймали активну участь у створенні та заснуванні Ядерного Пулу України.

Об’єднання страховиків «Ядерний страховий пул» було створено Постановою КМУ від 23 червня 2003 року № 953 на виконання міжнародних зобов’язань України за Віденською (1963р.) Конвенцією про цивільну відповідальність за ядерну шкоду.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua