Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяла участь в Конференції у Львові

Наша Страхова компанія прийняла участь у страховій Конференції, організатором якої була Асоціація «Страховий бізнес», і яка проходила з 17 по 19 липня у Львові.

На Конференції члени Асоціації та запрошені гості, в тому числі міжнародні, обговорювали відповідно до порядку денного багато сучасних питань розвитку страхового ринку України, а саме:

  1. Робота та роль Асоціації «Страховий бізнес» на страховому рику України, членство в Асоціації.
  2. Нова Концепція реформування фінансового сектору України. Стратегія розвитку ринку до 2025 року.
  3. Проекти законодавчих та нормативних актів.
  4. Питання перестрахування ризиків в рамках можливого об’єднання страховиків.
  5. Консолідація зусиль та позицій щодо співпраці в діючих страхових об’єднаннях (Ядерний страховий пул та МТСБУ)
  6. Вирішення питання щодо незаконного обмеження Страхових компаній України Посольством Республіки Польща для надання страхових послуг громадянам України при отриманні робочих віз.
  7. Питання регресних позовів між членами Асоціації та іншими Страховиками
  8. Питання щодо підвищення кваліфікації керівників, топ-менеджерів та інших співробітників Страховиків та напрацювання програми їх навчання на постійній основі.

Окремою секцією розглядалися питання щодо нових продуктових, технологічних, інформаційних рішень, а також сервісні та маркетингові підходи для підвищення конкурентоздатності Страхових компаній для більш якісного задоволення потреб клієнтів. Також розглядались питання застосування сучасних цифрових технологій в страхуванні та автоматизація процесів он лайн-продажів через інтернет та інших електронних страхових сервісів. Учасникам презентували програми юридичного консьєржу як елемент захисту інтересів клієнтів.

На Конференції також обговорювали питання щодо більш тісної співпраці членів Асоціації «Страховий бізнес» та Інституту аналізу ризиків.

У Конференції взяли участь окрім директора нашої Компанії А. Іванціва, перший заступник директора С. Дьячук  з аналізом проекту нормативного документу від Нацкомфінпослуг щодо нового методу стрес-тестування Страховиків та директор Львівського центру продаж СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» О. Гірний. 

Наші колеги, члени Асоціації «Страховий бізнес», які розташовані у Львові – страхові компанії «Скарбниця», «Гарант і Я» та «Дністер», учасникам конференції влаштували екскурсію по старовинному центру міста, на якій завдяки відомому екскурсоводу Петру Радковцю (екскурсовод N1 у Львові) дізналися дуже багато цікавої інформації про місто Львів!

Львівська конференція Асоціації «Страховий бізнес»

Львівська конференція Асоціації «Страховий бізнес»

Львівська конференція Асоціації «Страховий бізнес»


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua