Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Відкрито новий Регіональний Центр СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» у м. Києві

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» 1-го квітня 2019 року прийнято рішення про створення нового підрозділу в м.Києві - Київський Регіональний Центр.  Відкриття ще одного підрозділу - Київського Регіонального Центру СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», дозволить більш якісно і масово запропонувати в своїм клієнтам широкий спектр страхових продуктів, серед яких найбільш масові види страхування: автострахування, медичне страхування, страхування майна, особисті види страхування, зокрема туристичне  страхування і страхування від нещасних випадків.  Всього більше 30 програм страхування по 19 наявним ліцензіям.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім у всіх регіонах України з метою збільшення зборів страхових премій, розширення географії прийнятих ризиків, диверсифікації страхового портфеля, надання належного сервісу і, головне, збільшення реакції страхової компанії на будь-який страховий випадок для якісного обслуговування своїх клієнтів.

Відкриття даного відокремленого підрозділу має свою передісторію.  На початку березня 2019 року акціонерами «Страхової компанії «ЕТАЛОН-Поліс» прийнято рішення про призупинення страхової діяльності та здачі ліцензій.  Постало питання про передачі страхового портфеля, щоб страхування не були уражені в своїх правах і момент настання страхової події не позначилася на якості страхових послуг.

Після багаторазових переговорів і пошуку компанії, вибір був зупинений на «Страхової компанії «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» як на компанії, яка найбільше відповідала вимогам акціонерів, і яка змогла запропонувати найбільш цікаві умови взаємовигідного співробітництва.

Для якісного контролю над наявними страховим портфелем і оперативного їм управління і було прийнято рішення про створення на базі компанії Відокремленого підрозділу «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» - Київський Регіональний Центр, в якому перестрахували 100% відповідальності страхового портфеля« СК «ЕТАЛОН-Поліс» і яке  буде виконувати та нести відповідальність за укладеними договорами страхування у подальшому.

Дане рішення про відкриття Київського Регіонального Центру також направлено на виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів, орієнтованої на максимальне задоволення потреб існуючих і потенційних клієнтів, а також розширення своєї діяльності.

Побажаємо їм успіхів!

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Київському Регіональному Центрі за адресою: 02125, м. Київ, вул.  В. Шимановського, 2/1, офіс 321, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Контактний тел. / Факс (067) 509-98-35


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua