Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша Компанія планує розширяти продуктову лінійку страхових продуктів

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» приняла участь у семінарі: «Розпочинаємо агрострахування як успішний бізнес», який проводився згідно Проекту «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», що здійснюється Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, Група Світового банку).

Вищезазначений семінар-тренінг відбувся 13 червня 2018 року в офісі Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) у м. Києві.

Даний захід надав можливість страховим компаніям отримання базової інформації щодо особливостей агрострахування задля підвищення обсягів та якості надання відповідних послуг в Україні.

На семінарі, де представником від СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» був Директор компанії – А.Іванців, учасників семінару познайомили з історією агрострахування в Україні, новими законопроектами, маркетинговими стратегіями та стратегіями продажів та дистрибуції страхових продуктів. Під час семінару страховим компаніям презентовані ключові інструменти та рішення, котрі допоможуть утримати потенційних та привабити нових клієнтів, використовуючи існуючі та оновлені страхові продукти.

Цілком зрозуміло, що зараз ми спостерігаємо зростаючий інтерес як внутрішніх, так і зовнішніх інвесторів до аграрного сектору України. Показники аграрного сектору є досить вагомими в економіці країни: частка в ВВП України — 11,6%, а у загальному обсязі експорту — 42,5%. При таких показниках ринкові можливості аграрного страхування є значними. Однак, згідно даних Нацкомфінпослуг, страхування сільськогосподарської продукції складає лише 0,03% від усіх добровільних договорів страхування, укладених страховиками, та близько 1% від загальних зібраних премій.

Згідно даних МФК, в Україні в 2017 андерайтинговому році продовжилася тенденція зростання ринку агрострахування та поліпшення його якісних характеристик. Однак, обсяг застрахованих площ майже не змінюється з 2014 року. До основних факторів, що стримують розвиток агрострахування належать — недовіра сільськогосподарських виробників до страховиків, низька обізнаність та недостатня фінансова спроможність. Тому, з метою розкриття потенціалу даного виду страхування необхідні: впровадження ефективної моделі агрострахування не залежно від політичної та економічної ситуації в країні; запровадження регулярного фінансування державою програм субсидованого агрострахування в Україні шляхом прийняття Закону; залучення всіх можливих форм пропагування важливості розвитку агрострахування, його популяризації серед сільськогосподарських товаровиробників.

Учасниками вищезгаданого заходу були представники страхових компаній, перестраховики та брокери.

 

ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ АГРОСТРАХУВАННЯ В УКРАЇНІ: УРОКИ НА МАЙБУТНЄ

ОСОБЛИВОСТІ СТРАХУВАННЯ В АГРОБІЗНЕСІ

УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ТА СТРАХУВАННЯ В АГРОБІЗНЕСІ

 

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua