Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» перестрахувала авіаційні ризики в Lloyd's of London

Авіаційне страхування є одним з головних видів діяльності для СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і займає істотну частину його страхового портфеля. У зв'язку з цим наша Страхова компанія приділяє велику увагу не тільки якості страхових продуктів та професіоналізму співробітників, а й надійності розміщення прийнятих на страхування авіаційних ризиків.  Це питання стало особливо актуальним після виходу Постанови КМУ «Про затвердження Порядку і правил здійснення обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації» № 676 від 6 вересня 2017 року, згідно з яким суттєво збільшені вимоги до суб'єктів авіаційної галузі, а також суми при страхуванні їх професійної відповідальності.  Маючи великий досвід роботи у сфері авіації, СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прекрасно розуміє всю важливість надійного перестрахування прийнятих ризиків.

З жовтня 2018 року СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" переходить на новий щабель в сфері авіаційного страхування. Після низки конструктивних переговорів між СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" і міжнародним брокером Marsh відбулося підписання договору перестрахування ризиків одного з найбільших аеропортів України і найбільшої хендлінгової компанії України.  Угоди підписали пан Фоменко, глава Представництва брокера Marsh в Україні, і Анатолій Іванців, директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

Підписання даної угоди стало знаковою подією для СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ", яка тим самим отримала визнання на міжнародному рівні і тепер надає своїм клієнтам страхове покриття, засноване на документах, які є еталоном в сфері авіаційного страхування в усьому світі, оскільки Marsh є акредитованим брокером Lloyd's of  London і працює з ризиками найбільших авіакомпаній і аеропортів світу.

Довідка:

Marsh - провідний світовий страховий брокер і консультант по ризиках, лідер по розробці і впровадженню інноваційних рішень в області ризик-менеджменту.  Понад 30 000 співробітників Marsh консультують компанії і приватних клієнтів більш ніж в 130 країнах світу.  Спільно з компаніями Guy Carpenter, Mercer і Oliver Wyman Marsh входить до складу Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC) - міжнародної групи, яка надає професійні послуги з управління ризиками, людським капіталом і стратегічного консалтингу.  Група налічує приблизно 65 000 співробітників по всьому світу і має річний дохід понад 14 млрд. Доларів.

marsh02

marsh03

marsh04

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua