Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» бере участь в Міжнародному Форумі

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» бере участь у ХІV Міжнародній Карпатській страховій конференції, яка проходить з 14 по 17 лютого 2018 року в Яремче, Івано-Франківської області.

Серед учасників цьогорічної конференції присутні керівники та представники органів державної влади, громадських об'єднань і державних установ, професійно діючих на страховому ринку, керівники і провідні менеджери страхових компаній, перестраховики, брокери, інвестиційні, юридичні компанії, фінансові аналітики, журналісти.

Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Анатолій ІванцівОсновні теми Міжнародної Карпатської страхової конференції – стратегія розвитку фінансового сектору України; моторне страхування в Україні: проблеми і перспективи; соціально-значимі види страхування; макроекономічні та геополітичні чинники впливу на розвиток українського суспільства і його майбутнє, нові виклики і горизонти розвитку. Актуальними для Страховиків є сценарії і наслідки очікуваних регуляторних змін на ринку («Дорожня карта» реформування страхового ринку від НБУ), Hi-Techs & FinTechs  в українському страхуванні. Також розглядаються питання трансформації структури фінансового ринку України, злиття та поглинання: сподівання, очікування та можливості сценарії. Свою увагу учасники Конференції приділяють питанню реформування системи охорони здоров’я і страхування (Основні тези та принципи законопроекту №6327 від 19.10.2017р.), розвитку ринку туристичного страхування в Україні в умовах безвізового режиму з Євросоюзом та іншими країнами світу та ринку агрострахування України у 2017–му андерайтинговому році.

Щорічні традиційні зимові бізнес-зустрічі в Карпатах, організатором яких виступає Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України збирають керівників і провідних фахівців фінансових компаній, установ, професійних об'єднань та органів державної влади.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua