Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала нового медичного партнера

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» завжди приділяла багато уваги розвитку програм добровільного медичного страхування. Особливу увагу природно направлено на співпрацю з провідними і сучасними медичними центрами та клініками. Кількість договірних лікувальних закладів постійно розширюється.

Турбота про якісне обслуговування наших клієнтів завжди була пріоритетом розвитку нашої Страхової компанії.

Представники Дирекції СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та Ольга Дроб'язко - Генеральний Директор Асистанського центру « ЕЛ.АЙ.СІ.АСІСТАНС »- однієї з небагатьох, що асистують організацій, що працюють з кращими страховими компаніями України, і яка є нашим партнером за програмами добровільного медичного страхування, прийняли запрошення на відкриття нового Діагностичний центр Док Лайф (DOC LIFE), який почав пропонувати свої медичні послуги з липня 2021 року.

Діагностичний центр розташований на Лівому березі, Позняки, ЖК RiverStone, вул. Трускавецька 10В. Центр обладнаний новим і якісним медичним обладнанням та укомплектований професійним персоналом.

Сторони домовилися про подальшу співпрацю і підписали відповідний договір про надання медичних послуг застрахованим клієнтам нашої Страхової компанії. Таким чином у нас з'явився ще один надійний і високопрофесійний партнер - Діагностичний центр Док Лайф.

Діагностичний центр DOC LIFE
Діагностичний центр DOC LIFE
Діагностичний центр DOC LIFE

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua