Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Яхтингове страхування на високому рівні

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та відома юридична фірма Interlegal домовилися про співпрацю.

Однією з важливих завдань поточного року, що стоять в планах розвитку СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» - більш активний розвиток і просування своїх послуг в страхуванні морських ризиків - «яхтингове страхування».

Наша Страхова компанія розробила сучасний страховий продукт для його впровадження на ринку.

Ключові моменти в підготовленій програмі яхтингового страхування - особливості цього страхового продукту, процедури врегулювання, тарифна політика, світовий досвід і досвід українських страховиків в морському страхуванні, особливості просування цього страхового продукту.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» особливо приділяє увагу системі врегулювання страхових подій і надійному перестрахуванню цих ризиків. Такий специфічний і вузько спрямований продукт як яхтингове страхування, вимагає не тільки досить розвиненої інфраструктури страхових послуг, а й специфічних професійних знань.

Страхування є необхідною вимогою при заході в більшість іноземних портів. Крім того, поліси страхування яхт покривають і спеціальні яхтові ризики, що виникають при транспортуванні, спуску, підйомі яхти, перевезення пасажирів.

Для вирішення питань щодо просування нашого страхового продукту українським яхтсменам, надання сюрвеєрських послуг, врегулювання можливих страхових подій не тільки у внутрішніх водах України, а й за кордоном, включаючи участь в регатах застрахованих яхт, СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вибрала своїм партнером одного з найбільш відомих, досвідчених і кваліфікованих партнерів - спеціалізовану чорноморську юридичну фірму Interlegal.

13 липня 2021 року в м.Одесі успішно проведені переговори про партнерство з вищевказаних напрямків між компаніями. Сторони домовилися про співпрацю та підписання відповідних договорів між СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та юридичною фірмою Interlegal.

Відтепер питання безпеки і вирішення питань можливого страхового відшкодування для клієнтів СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» знаходиться на найбільш високому і якісному рівні, який тільки можливий в нашій країні. До речі, юристи Interlegal - активні учасники міжнародних спеціалізованих асоціацій в області яхтингу.

Послуги Interlegal в сфері яхтингу.

З 2004 року Interlegal надає клієнтам повний спектр консалтингових та технічних послуг в сфері яхтингу. Портфель послуг повністю покриває будь-які потреби як початківця любителя яхтингу, так і досвідченого яхтсмена.

  • Допомога у виборі типу і моделі яхти, консультації з питання вибору нової або б/у яхти;
  • Проведення сюрвеєрського огляду човна перед покупкою і оформленням страхового поліса;
  • Організовують будівництво або ремонт яхти;
  • Конфіденційно і швидко супроводжують угоду «під ключ», включаючи розробку договорів купівлі-продажу та реєстрацію компанії для титульного володіння яхтою;
  • Реєстрація яхт під будь-який прапором в будь-якій іноземній юрисдикції;
  • Оформляють страховий поліс (Hull&Machinery, Third party liability);
  • Складають договору з екіпажем яхти;
  • Допомагають в укомплектуванні і перегоні яхти до місця стоянки;
  • Навчають яхтингу в школі на курорті Ла-Рошель з видачею кваліфікаційних документів;
  • Організовують чартерну компанію для управління яхтової флотилією і отримання комерційного статусу для яхти, консультації з усіх питань чартерної діяльності;
  • Контроль щорічного обслуговування яхти і компанії (renewal, annuity, POA, insurance)

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua