Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підвела фінансові підсумки за перший квартал 2018 року

Дирекція СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підвела підсумки діяльності Страхової компанії за перший квартал поточного року. Ґрунтуючись на аналізі звітних даних СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» - цей період можна характеризувати як досить успішний за всіма фінансовими показниками.

Основні фінансові показники нашої компанії за перші три місяці 2018 р. не тільки підтверджують виконання, а за деякими параметрами і перевиконання закладених бюджетних показників, а й перевищують всі показники аналогічного періоду минулого року.

За перший квартал наша Компанія зібрала понад 5,2 млн грн страхових платежів. Тут хочеться відзначити суттєве зростання показника страхових платежів на більш 28,8% або на 1,17 млн грн в порівнянні з такими ж даними аналогічного періоду минулого року. Відповідно, збільшилася також сума страхових виплат - в 2 рази в порівнянні з аналогічним минулим періодом. Рівень страхових виплат за звітний період (Коефіцієнт збитковості) склав 15,47%, що значно перевищує торішній показник 9,86%. Характерним і приємним для нас є, також, такий якісний показник діяльності як високий коефіцієнт пролонгації Договорів - більше, ніж 90%, що свідчить про лояльність і довіру наших клієнтів.

Активи СК збільшилися на 15,86 млн грн в порівнянні з аналогічним показником першого кварталу минулого 2017 року і становлять на звітну дату 60,28 млн грн. Страхові резерви Компанією сформовані в розмірі 15,47 млн грн. Тут також характерне зростання на 78% або в відносних цифрах на 6,78 млн грн, в порівнянні зі сформованими резервами 1-го кварталу 2017 року. Дохід від інвестиційної діяльності за квартал становить понад 613 тис. грн, що більше, ніж в два рази минулорічного аналогічного показника. Даний дохід отриманий в результаті отримання відсотків за депозитами, розміщеними в високорейтингових банках України, а також за операціями з державними цінними паперами (ОВДП). Фінансовий результат Страхової компанії від операційної та фінансової діяльності в першому кварталі поточного року склав майже 0,2 млн грн прибутку до оподаткування.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua