Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

МИ і СВІТ! Підсумки 2018 року! Подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»!

Наша Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», влітку цього року, 17 серпня, оголосила нову і цікаву акцію, приурочену до створення нашого корпоративного прапора. Акція отримала назву: «МИ і СВІТ!».

Мета акції - відобразити наш корпоративний прапор в кожній країні світу і в кожному місті нашої улюбленої Батьківщини – України. Це свого роду подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ». Адже тільки в подорожах можна відчути, як величезний і барвистий наш світ!

Ми планували відображати дані подорожі прапора на карті світу і карті України, а також викладати подорожні нотатки і фотозвіти з кожної поїздки з нашим прапором на нашій сторінці в Фейсбуці і корпоративному сайті.

За умовами акції наш прапор повинен був подорожувати разом з нашими співробітниками, колегами і клієнтами.

Перше фото ми вирішили зробити 17 серпня 2018 року в нашому головному офісі за адресою м.Київ, вул.  А.Шептицького (раніше Луначарського) 14, офіс 81.

 І ... Подорож почалася!

 Ми сказали: «Доброї дороги!» І закликали всіх бажаючих стежити за подіями!

 І ось тепер, після закінчення 4-х з половиною місяців, за кілька днів до Нового 2019 року, можна підвести короткі підсумки подорожей нашого прапора!  А вони були просто приголомшливими!

 Наш прапор побував у чудових місцях світу!  Це старовинні міста Європи і України, чудові острови Середземного моря, навіть на вершині гори Кавказу - Казбек!  Перетинав Атлантичний океан для подорожей в Америку, побував у знаменитій Віденській опері!  А також старовинні замки та палаци, всесвітньо відомі біржі, історичні місця і маленькі європейські вулички, в тому числі на воді (Венеція), храми і церкви, Білий дім, Капітолій, Ватикан і багато-багато інших всім відомих місць на нашій планеті!  Фантастика!

 За цей досить короткий час наш прапор побував у 9 країнах світу, таких як: Польща, Австрія, Італія, Франція, Іспанія, Нідерланди, Грузія, США, Німеччина!  А також в декількох містах України: Київ, Львів, Тернопіль!

Наш прапор відвідав 27 міст світу (публікуємо по хронології відвідувань): Київ (старт акції), Львів (Україна), Краків (Польща), Відень (Автрія), Венеція (Італія), Савона (Італія), "Марсель" (Франція), Барселона (Іспанія), Пальма де Мальорка (Іспанія), Кальярі (Італія), Рим (Італія), Ватикан, Мілан (Італія), Казбегі (Грузія), Нью-Йорк (США), Вашингтон (США), Вільямсбург (США), Верджиния-Біч (США), Амстердам (Нідерланди), Варшава (Польща), Щецин (Польща), Ліон (Франція, Діжон (Франція), Бон (Франція), Мец (Франція), Франкфурт-на-майні (Німеччина), Тернопіль (Україна).

Якщо по країнах, то найбільше, або на перше місце по містах, виходить Італія – 5 міст плюс Ватикан, далі розташувалися Франція – 5 міст, потім 4 міста із США, потім з трьома містами йдуть Україна і Польща, далі Іспанія – 2 міста і по одному місту: Австрія, Грузія, Нідерланди та Німеччина.

Акція виявилася настільки цікавою, що наша Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вирішила продовжити її на 2019 рік, а це значить до нових подорожей, нових вражень і нових зустрічей!

МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ
МИ ТА СВІТ

Далі буде ...

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua