Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наш прапор на Землі обітованій!

Прапор нашої Страхової Компанії продовжує свої подорожі!  Це відбувається з літа минулого року, коли була, оголошена цікава акція, приурочена до створення нашого корпоративного прапора.  Акція отримала назву: «МИ і СВІТ!».

Мета акції - відобразити наш корпоративний прапор в кожній країні світу і в кожному місті нашої улюбленої батьківщини - України.  Це свого роду подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

Сьогодні це ІЗРАЇЛЬ!  Ми сфотографували свій прапор біля заповітного місця - Стіни Плачу!

За цей досить короткий час наш прапор побував у 12 країнах світу, таких як: Польща, Австрія, Італія, Франція, Іспанія, Нідерланди, Грузія, США, Німеччина, Маврикій, Туреччина!  А також в багатьох містах України.

Наш прапор побував у чудових місцях світу!  Це старовинні міста Європи і України, чудові острови Середземного моря, навіть на вершині гори Кавказу - Казбек!  Перетинав Атлантичний океан для подорожей в Америку, побував у знаменитій Віденській опері!  А також старовинні замки та палаци, всесвітньо відомі біржі, історичні місця і маленькі європейські вулички, в тому числі на воді (Венеція), храми і церкви, Білий дім, Капітолій, Ватикан, Центри сили на екзотичному острові Маврикій і багато-багато інших всім  відомих місць на нашій планеті!  Фантастика!

Тепер Стіна Плачу!  Частина древньої стіни (довжиною 485 м) навколо західного схилу Храмової Гори в Старому Місті Єрусалиму, уціліла після руйнування Другого Храму римлянами в 70 році н.  е.  Найбільша святиня іудаїзму поза самої Храмової Гори.

Протягом багатьох століть є символом віри і надії багатьох поколінь євреїв, місцем їх паломництва і молитов.  Найстаріше джерело, що зв'язує євреїв зі Стіною, датується IV століттям.

Подорожі прапора тривають!  До нових зустрічей!


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua