Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша компанія прагне до інновацій

Керівники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяли участь в «Форумі Бізнес та ІТ-лідерів 2018», який проходив 26 червня 2018 року в Центрі Stereo Plaza, організатором якого виступила велика міжнародна компанія Terrasoft. 

Даний Форум це:

  • Захід про кращі практики, інструментах і технологіях, які допомагають гнучко управляти процесами організації і прискорюють трансформацію бізнесу
  • Виступи експертів і лідерів ринку, кейси компаній про стратегії і підходах, які допомагають краще взаємодіяти з клієнтами, а також гнучко реагувати на виклики ринку.
  • Кращі практики застосування BPM- і CRM-інструментів в різних сферах діяльності організації, які допомагають компаніям швидко рости і розвиватися.
  • Авторські майстер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії, тренінги з побудови бізнес-процесів.

Наша страхова компанія завжди прагне до інновацій і прекрасно розуміє, що за сучасними ІТ-технологіями є майбутнє. 

«Сьогодні компаніям, щоб утримувати позиції на ринку, важливо навчитися швидко реалізовувати свою стратегію.  При цьому колосальний виклик, з яким ви будете стикатися, - це готовність людей змінюватися ».  Катерина Костерева, CEO, Terrasoft.

forum
forum
forum
forum
forum
forum

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua