Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вітає колег у зв'язку з відкриттям реабілітаційного Центру здоров'я!

Відкриття реабілітаційного Центру здоров'яКерівники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» 19.04.18 взяли участь в урочистому заході з нагоди відкриття Центру Здоров'я «Garni Health».  Особливо приємно привітати своїх колег і партнерів з такою важливою подією як відкриття реабілітаційного центру, куди може прийти кожен як відновитися, так і навчитися самостійно допомагати іншим!

У центрі Garni Health ви можете відновити своє здоров'я, подовжити молодість і знайти причину хвороби. Комплексний підхід, унікальні методи діагностики і діюча терапія, дають чудові результати в лікуванні і профілактиці захворювань сучасної людини.  Центр розташований за адресою: м.Київ, вул. Металістів 12а.

Основні напрямки, за якими в Центрі «Garni Health» працюють прекрасні фахівці це: остеопатія, кінезіології, суглобова гімнастика, вісцеральна терапія, післяпологова реабілітація, SPA програми, дієтологія, тайський масаж, гірудотерапія, психологічні консультації, авторські масажі, групи здоров'я для людей старшого  віку.  Кваліфіковані фахівці цього Центру завжди допоможуть знайти шлях до здоров'я людини. 

Хочеться побажати їм всіляких успіхів у їх творчому шляху!

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua