Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» розробляє програми страхування посівів і майбутнього врожаю

Однією з провідних галузей в Україні є сільське господарство. Це експортоутворююча галузь, яка забезпечує значні надходження до бюджету країни та забезпечує мільйони українців робочими місцями. Однак дана сфера виробництва вирізняється високим ступенем ризиків.

Це пов’язане з тим, що сільське господарство є сферою діяльності, на уcпішніcть якої значною мірою впливають різноманітні фактори, зокрема погодні та кліматичні, дію яких у багатьох випадках контролювати неможливо. Найбільш надійним і ефективним інструментом управління сільськогосподарськими ризиками визнане агрострахування.

Нажаль в Україні агрострахування, в даний час, перебуває в зародковому стані. Ним мало займаються страховики, йому не довіряють українські аграрії.

В поточному році держава зробила перші кроки до стимулювання агрострахування, прийнявши відповідний Закон. Проте, потрібно створювати систему агрострахування яка, в першу чергу, запропонує зрозумілий та вигідний для аграрія страховий продукт.

Команда ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» враховуючи міжнародний досвід успішно впровадженого агрострахування приступила до розробки високоякісних, новітніх страхових продуктів, які базуються на міжнародних технологіях та максимально адаптовані для фермерів та великих агрохолдингів в Україні. Важливо розробляти правильні страхові програми, вносити в них корективи, які   відповідають сучасним викликам природи, які в свою чергу нададуть максимальний рівень захисту клієнта.  В Компанії вже розроблено та затверджено дві сучасні програми страхування посівів і майбутнього врожаю соняшнику і кукурудзи.

В рамках підготовки до наступної посівної кампанії розпочато розробку страхових продуктів для страхування озимих зернових. Дані продукти будуть максимально демократичними та адаптованими  під побажання аграрія, який зможе сам обирати вигідні саме для нього умови страхування.

Ми розуміємо, що ефективну систему агрострахування можна впровадити тільки на умовах паритету  з пріоритетом інтересів аграрія. Тільки разом з фермерами ми можемо впровадити в Україні високоефективну систему агрострахування.

Тож наша команда закликає всіх зацікавлених до співпраці. Завжди разом! Разом до успіху!


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua