Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нагорода «ВИБІР УКРАЇНИ 2018»

Раді донести до відома наших клієнтів та партнерів про підсумки рейтингування підприємств України за результатами 2018 року.

Компанія СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала першість в рейтингу номінантів і гідна отримати статус «ВИБІР УКРАЇНИ 2018». Найвищі оцінки отримано від споживачів, експертів сфери та представників оргкомітету.

Вищезазначена нагорода підтверджує успішність нашої компанії. Знаходячись в одному списку переможців поряд з відомими брендами, ми підтверджуємо прихильність і довіру існуючих та потенційних клієнтів, а також вірність їх нашому бренду.

Перемога у номінації «Вибір України 2018» дає нові можливості розвитку, розкриває широкі горизонти для подальшої успішної діяльності компанії:

  • Підкреслює високі стандарти якості послуг;
  • Збільшує попит на послуги нашої компанії;
  • Показує нашим клієнтам та партнерам про надійність та перспективність компанії на ринку.

Визнання першості у сфері страхування означає беззаперечний успіх та прихильність споживачів. Володарі нагороди мають право довічно використовувати поважне звання «Вибір України» з метою підтвердження авторитетності бренду та для розширення цільової аудиторії.

Премія «Вибір України», була ініційована у 2013 році завдяки Міжнародній асоціації конгресів і конференцій ICCA (International Congress and Convention Association), аби відзначити найкращі компанії та розповісти про них широким масам.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua