Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Міжнародна співпраця

Сьогодні, 23 березня 2016 року, в м.Києві, за ініціативою представництва брокера Ллойда Oakeshott Insurance Consultants (Великобританія) відбулися ділові переговори (тристороння зустріч) про співпрацю нашої компанії СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" і відомого міжнародного лідера ринку перестрахування "Scor Global P&C" (Франція), основним видом діяльності якої є перестрахування і страхування майна.

В ході зустрічі представники СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" довели до відома французьких колег інформацію стосовно основних напрямів діяльності, страхових продуктах компанії, актуальні дані про результати діяльності за два останні роки і плани компанії на поточний період. Страхова компанія СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" акцентувала увага на тому, що постійно приділяє велику увагу до якісного перестрахового покриття ризиків, що приймаються.

Сторони домовилися спільно пропрацювати, за участю брокера Oakeshott Insurance Consultants, можливість надання "Scor Global P&C" страхового покриття ризиків, що приймаються СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», по таких видах страхування як: КАСКО, страхування вантажів, а також майнові ризики.

Для довідки: SCOR - група французьких компаній, що займається наданням фінансових послуг, в основі яких лежить французький капітал. Компанія займає п'яте місце у світі серед найбільших перестрахових компаній. Штаб-квартира групи компаній знаходиться в Парижі, в діловому центрі Ля Дефанс.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua