Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша компанія - активний учасник страхового ринку

Директор СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" Іванців Анатолій, 27.07.2017 взяв активну участь на зустрічі представників страхового ринку України з проблемних питань перестрахування ризиків, проведеної за ініціативою керівника журналу "Український страховий клуб" Олександра Шкваруна.

На цій зустрічі піднімалися питання структури ринку страхових послуг України і його розвитку, а саме питання поступової концентрації ринку і можливих ризиків подальшого розвитку вітчизняних представників цього сегменту економіки України, зростаючого впливу представників великих іноземних страховиків і можливих превентивних методів недопущення такої концентрації у разі її швидкого розвитку.

Також обговорювалися проблеми внутрішнього і зовнішнього перестрахування та методи їх вирішення. Зокрема, багато часу приділялося можливому об'єднанню страхових компаній для створення внутрішньої ємності перестрахування шляхом формального або неформального створення перестрахового пулу для розміщення ризиків найбільш стандартних страхових продуктів: КАСКО, страхування від нещасного випадку, вантажів, майна і туристичного страхування.

У "жарких" дискусіях висловлювалися різні думки і можливі шляхи вирішення цих питань. Ця зустріч носила суто дискусійний характер і обмін різними думками з вищеназваних питань від різних представників українського страхового ринку, у тому числі і від нашої страхової компанії, як представника Асоціації "Страховий бізнес".

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua