Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша Компанія працює в Комітеті Верховної Ради щодо підготовки проекту Закону «Про страхування» до другого читання

22 лютого 2017 року у Комітеті Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності відбулось засідання робочої групи щодо опрацювання та підготовки до другого читання редакції проекту Закону України «Про страхування». Від СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» участь в засіданні прийняв Директор компанії Анатолій Іванців.

Засідання пройшло під головуванням народного депутата Руслана Демчака, за участі народних депутатів та секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності, членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, та представників бізнес-асоціацій.

Чинний Закон України «Про страхування» було прийнято у 2001 році. 30 березня 2016 року за прийняття за основу проекту Закону України «Про страхування» № 1797-1 проголосували 242 депутати.

Законопроект спрямований на підвищення рівня захисту прав споживачів страхових послуг і зумовлений необхідністю змін у нормативно-правовій базі, адаптацією законодавства України у сфері страхування до законодавства ЄС, удосконаленням моніторингу діяльності страховиків та посиленням контролю за дотриманням страховиками вимог щодо забезпечення фінансової стійкості, державним регулюванням у сфері страхового посередництва, запровадженням європейських стандартів щодо класифікації ризиків у страхуванні, удосконаленням порядку ліцензування страховиків, підвищенням вимог до формування регулятивного капіталу, запровадженням міжнародних норм корпоративного управління.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua