Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша Страхова компанія обрана до складу Ревізійної комісії Ядерного страхового пулу України

Минулого тижня відбулися збори Страховиків - членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП). На цих зборах розглядали питання звітності Ради і Дирекції ЯСП, затверджено звіт Ревізійної комісії за 2015 рік, обрано нову Раду і Голову Ради ЯСП, у зв'язку із закінченням каденції попередньої Ради, новий склад Ревізійної комісії.

На зборах були прийняті рішення про виключення із складу ЯСП трьох Страховиків: СК "Еталон", ТДВ "Експресс страхування" і ПАТ "СК "Провідна". До складу ЯСП на сьогоднішній момент входить 24 Страхових компанії України.

Також, затверджені розміри власного утримання членів ЯСП на період з 29.04.16р. - близько 6 млн. СПЗ (215,5 млн. грн) і квоти по власному утриманню членами об'єднання по страхуванню ризиків ядерної відповідальності НАЕК "ЕНЕРГОАТОМ", внесені зміни в Методику рейтингування банків для розміщення фінансового забезпечення ризиків членами ЯСП, прийнята нова схема роботи Пулу  щодо фінансового забезпечення. Страховики затвердили фінансовий звіт ЯСП за 2016 рік і прийняли кошторис на 2016 рік.

Директор СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" Іванців А.Є. зборами членів ЯСП обраний до нового складу Ревізійної комісії, а Перший заступник Директора Дьячук С.П. увійшла до складу Фінансового Комітету ЯСП.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua