Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і БАНК «НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» тепер Партнери

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала акредитацію в «БАНК «НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» і підписала відповідний Договір про співпрацю, предметом якого є встановлення довгострокового партнерства з метою надання взаємовигідних послуг в області страхування і банківського обслуговування.

Договір передбачає співробітництво за наступними напрямками:

- Страхування майнових інтересів Банку, позичальників (клієнтів) Банку по страхуванню заставного майна, фінансових та інших ризиків згідно з банківськими програмами обслуговування клієнтів;

- Поширення серед своїх клієнтів інформації про послуги партнерів;

- Прийняття участі у спільних проектах, акціях.

Співпраця між СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і Банком «НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» надасть обом компаніям можливість розширити спектр послуг і вдосконалити умови по страхуванню і кредитуванню. Взаємовідносини між компаніями базуються на принципах рівності та ділового співробітництва.

Тепер клієнти ПАТ «БАНК«НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ», як фізичні, так і юридичні особи зможуть отримати якісні страхові послуги, що надаються СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»у сфері автострахування, страхування заставного майна, страхування позичальника від нещасного випадку і т.д.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в якості своїх партнерів бачить надійних представників банківської системи. Свідченням цього, є присвоєння ПАТ «БАНК«НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» рейтинговими агентствами «Стандарт- Рейтинг» та «Експерт- Рейтинг» кредитного рейтингу за національною шкалою на рівні uaBBB+. «БАНК«НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» з довгостроковим кредитним рейтингом uaBBB+ характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими банками.

Також, РА «Стандарт-Рейтинг» і РА «Експерт-Рейтинг» присвоєно рейтинг депозитами «БАНК«НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ» »на рівні ua.3+ і короткостроковий кредитний рейтинг на рівні uaK3+.

Підписання цього договору є складовою частиною програми розвитку співпраці СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» з банківськими установами. У найближчих планах компанії подальша активізація з розвитку системи банківського страхування та укладання договорів про співпрацю з великим числом банківських установ.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua