Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нова ліцензія з особистого страхування

Рішенням Нацкомфінпослуг № 1703 від 14.07.16 ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала ще одну ліцензію на наступний вид страхування: страхування здоров'я на випадок хвороби - вид страхування, за яким предметом договору страхування є майнові інтереси, що не суперечать закону, пов'язані з життям, здоров'ям та працездатністю страхувальника чи застрахованої особи, визначеної страхувальником у договорі страхування за згодою застрахованої особи.

Даний вид страхування передбачає обов'язок страховика за встановлену договором страхування плату (страховий внесок, страховий платіж, страхову премію) здійснити страхову виплату відповідно до умов договору страхування в розмірі страхової суми або її частини у випадку смерті застрахованої особи, тимчасової втрати нею працездатності, встановлення їй інвалідності внаслідок хвороби або у випадку її захворювання на хворобу, передбачену договором страхування, яка сталася із застрахованою особою під час дії договору страхування.

Найближчим часом подаємо ще на 3 (три) ліцензії, з них:

  1. Добровільне страхування сільськогосподарської продукції
  2. Обов’язкове особисте страхування працівників відомчої (крім тих, які працюють в установах і організаціях, що фінансуються з Державного бюджету України) та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд)
  3. Обов’язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті

Таким чином, зараз у нас вже 16 ліцензій. В планах до кінця поточного року – 19 ліцензій.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua