Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нові міжнародні горизонти

Минулого тижня керівники нашої Страхової компанії провели переговори з видатним міжнародним брокером "CGNMB" (Лондон, Великобританія). Від брокера на переговорах був присутнім Малком Харви - Генеральний Директор - керуючий директор по континентальній частині Європи, виконавчий Директор по Азії, Африці і Австралії. Компанію "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" представляли Директор Іванців А.Є. і його Перший заступник Дьячук С.П. Окрім обміну інформацією про діяльність кожної Компанії, міжнародний брокер був ознайомлений з ситуацією на українському ринку страхування, його успіхах та основних проблемах розвитку ринку і економіки країни в цілому.

Компанія "CGNMB" є частиною Cooper Gay Sweet & Crawford (CGSC), одній з найбільших незалежних брокерських груп в області оптової торгівлі, андеррайтингу і перестрахування. Компанія розміщує 5 млрд. доларів США внесків за рік від імені своїх клієнтів. Представлені в США, Європі, Латинській Америці і Азії: більше 60 офісів в 18 країнах де працює близько 1600 співробітників. Обслуговує більше 90 000 клієнтів (корпоративні клієнти, страхові, перестрахові компанії і роздрібні брокери). Бренд "CGNMB" був запущений на початку 2015 року після об'єднання двох існуючих брокерів Ллойдс: Cooper Gay&Co/Limited (засн.1965р.) і Newman Martin & Buchan LLP (засн.1987р.). Компанія займає лідируючі позиції серед ТОР10 брокерів Ллойдс (5-е в енергетичній галузі, 6-е в морській галузі і восьме в наданні повноважень андерайтера).

Обидві сторони виявили інтерес до співпраці, розробки і впровадження для великих українських споживачів програм страхування великих промислових ризиків, що включають опції по страхуванню збитків від терористичних загроз, ризиків в авіаційному страхуванні, страхуванні відповідальності аеропортів, покриття ризиків у енергетичній і нафто- і газодобувній галузі України, а також страхуванні кібер-ризиків, яке покликане захистити від ІТ-загроз та витоку і втрати даних. З зростанням кібер-ризиків, будь-якій компанії було б доцільно вивчити подібні можливості, проте страхування кібер-ризиків може виявитися дуже дорогим. Все частіше великі клієнти при ухваленні рішення про співпрацю вимагають від своїх партнерів наявності полісу страхування кібер-ризиків, усвідомлюючи, що їх дані постійно знаходяться під загрозою і потребують захисту. І це не випадково, сьогодні компанії більше схильні до загроз мережевої безпеки і конфіденційності, чим коли-небудь. Згідно з результатами дослідження, яке було проведено британською асоціацією Airmic, що займається управлінням рисками і страхуванням, розмір страхових платежів для отримання ліміту в 1 млн. фунтів стерлінгів може досягати 30 тис. фунтів (тариф 3%).

Сторони мають намір на наступній зустрічі, яка можливо станеться в Лондоні, детальніше розглянути і вивчити існуючі міжнародні програми страхування та умови надійного перестрахування таких великих ризиків, для подальшої їх адаптації і просування великим українським клієнтам.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua