Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нові перспективні напрямки!

Директор СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" Анатолій Іванців прийняв участь в семінарі, організованому Консалтинговим центром "БІЗНЕС-ГАРАНТ" на тему: "Страхування сільськогосподарських ризиків".

Аграрне страхування - один з найбільш складних видів страхування. Андерайтинг, врегулювання збитків, менеджмент агрострахового портфеля - навички, які можна придбати тільки шляхом професійного досвіду. Розрахунок страхових тарифів, перестрахування портфеля вимагають розуміння специфіки сільгоспвиробництва і не можуть бути екстрапольовані з інших видів страхування.

Інновації дуже важливі в сільськогосподарському страхуванні. Цей тренінг розроблений на підставі міжнародного досвіду для менеджерів і андерайтерів страхових компаній, а також для страхових брокерів, які працюють з сільськогосподарськими рисками. В процесі тренінгу є можливість поглибити свої знання стосовно різних видів сільськогосподарського страхування.

Основним завданням, що стоїть перед Страховою компанією в цьому виді страхування, - правильно розраховувати страхові тарифи, організовувати ефективний андерайтинг і систему врегулювання збитків, а також успішно керувати портфелем сільськогосподарських ризиків. Необхідно вибрати ефективний перестраховий захист для страхового портфеля, правильно організувати моніторинг об'єкту страхування і проводити польову оцінку збитку, застосовувати інноваційні методи моніторингу і врегулювання збитків для об'єктивності оцінки збитку для відвертання і вирішення можливих суперечок із страхувальниками.

 Семінар - тренінг проводився ОЛЕНОЮ СОСЕНКО - кандидатом біологічних наук, з 21-річним досвідом роботи в сільськогосподарському виробництві, страхуванні і перестрахуванні. Раніше очолювала відділи сільськогосподарського страхування в страхових компаніях Оранта і Кредо Класик, розробляла страхові продукти для фермерів в Австралії, а також працювала сільськогосподарським андерайтером в перестраховых компаніях Скор і Альянс Ре, де аналізувала і консультувала страхові портфелі і програми в Східній і Західній Європі, Індії, Монголії і інших країнах. Тренінг по страхуванню сільськогосподарських ризиків є узагальненням міжнародного досвіду і стандартів успішної побудови бізнесу в цьому напрямі.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua