Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нові здобутки нашої компанії

Нещодавне завершення рейтингування підприємств України за результатами 2016 року показало, що наша компанія ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» увійшла в число номінантів рейтингу і гідна отримати статус «ВИБІР УКРАЇНИ 2017». У номінацію включаються торгові марки і компанії які офіційно представлені на ринку України.

Ранжування переможців проводилося згідно офіційних методів, розроблених міжнародною асоціацією конгресів і конференцій ICCA (Netherland) та включає комплексну оцінку товару та послуги на ринку України.

 Усі переможці були виявлені в рамках Незалежної Національної бізнес-премії «Вибір України», яка була ініційована у 2013 році завдяки Міжнародній асоціації конгресів і конференцій ICCA (International Congress and Convention Association). Штаб квартира асоціації знаходиться у Нідерландах.

Конкурс-фестиваль «Вибір України 2017» покликаний стимулювати підприємства і підприємців, які не тільки дбають про прибутковість власного бізнесу, а й вносять значний вклад в майбутнє нашої держави.

Завдяки перемозі у номінації «Вибір України 2017», наша компанія в черговий раз, окрім популяризації свого бренду, підтвердила:

  • Підкреслення високого стандарту якості товарів та послуг;
  • Збільшення попиту на товари чи послуги нашої компанії;
  • Демонстрацію надійності та перспективності компанії на ринку.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua