Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Новорічне привітання від СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ"

Дорогі друзі! Шановні партнери! Колеги!

З великим задоволенням дозвольте привітати Вас з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Минулий рік був досить складним для всіх українців. Однак є доволі прийнятні здобутки. Поступово минає криза, важко, але рухаються реформи, почалось зростання економіки країни.

Ми з великим задоволенням та надіями вступаємо в рік прийдешній. Хочеться щоб Ви не втрачали ентузіазму, щоб віра в світле європейське майбутнє не покидала Вас.

Бажаю незламного патріотизму. Радію успіхам створення справжнього громадянського суспільства та потенціалу розвитку нашої країни.

Приємно зауважити що і наша Страхова компанія ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» досягла значних здобутків. Майже в два рази зросли наші фінансові показники, суттєво збільшився об’єм страхових виплат і нам приємно, що наші виплати стали Вам в нагоді.

Цими високими показниками НАША СТРАХОВА КОМПАНІЯ в черговий підтвердила свою фінансову спроможність та надійність. А це можливо лише за умови Вашої довіри та якісної роботи всієї нашої команди.
Ми впевнено дивимось у майбутнє!

Бажаю Вам щастя, злагоди, добра, здоров’я, сімейного тепла.

Бажаю миру. Мрію разом з Вами, що в наступному році нарешті закінчиться війна і додому повернуться наші брати, наші воїни-захисники.

Успіхів Вам та процвітання!

З НОВИМ РОКОМ!

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua