Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

З нагоди 10-ї річниці створення Ядерного страхового пулу

На запрошення керівництва Ядерного страхового пулу України, представники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», в особі Директора Іванціва Анатолія Євгеновича та Першого заступника Директора Дьячук Світлани Петрівни, прийняли участь в урочистому заході присвяченому 10-й річниці створення об’єднання «Ядерний страховий пул».

10 років тому, керуючись Законами України “Про цивільну відповідальність за ядерну шкоду та її фінансове забезпечення”, “Про страхування”, постановою Кабінету Міністрів України “Про обов’язкове страхування цивільної відповідальності за ядерну шкоду” від 23 червня 2003 року №953 та іншими нормативними актами України провідні представники страхового ринку України на добровільних засадах об’єднались з метою координації діяльності, пов’язаної виключно з проведенням обов’фязкового страхування цивільної відповідальності оператора ядерної установки за (ядерну) шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок ядерного інциденту (і інших видів страхування у сфері використання ядерної енергії) і забезпечення фінансової надійності з зазначеного виду страхування шляхом утворення Ядерного страхового пулу.

Сьогодні у світі діє 26 ядерних страхових пули – які беруть на себе ризики ймовірного збитку від ядерних аварій. Світова пулінгова ядерна система існує понад 50 років. Ядерними пулами застраховано близько 350 діючих атомних енергоблоків, а також значна кількість підприємств ядерно-паливних циклів в різних країнах. Україна в 1996 році приєдналась до Віденської конвенції про цивільну відповідальність за ядерні збитки, яка потребує операторів ядерних установок страхувати ядерні ризики.

Ядерний страховий пул України - це добровільне об'єднання страховиків-резидентів України, які в установленому порядку отримали ліцензію на проведення обов'язкового страхування цивільної відповідальності оператора ядерної установки за (ядерну) шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок ядерного інциденту. Об’єднання страховиків створене на умовах солідарної відповідальності.

Керівники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» привітали своїх колег з святом та побажали їм успіхів в подальшій роботі.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua