Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванців А.Є. взяв участь 22 травня 2014р. в черговому семінарі брокера «Оукшотт»

Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванців А.Є. взяв участь в черговому семінарі брокера «Оукшотт» з питань страхування і перестрахування що відбувся в готелі «Воздвиженський» (м. Київ) 22 травня 2014 р.

Під час семінару, разом з директором юридичної компанії ARIES Олегом Давиденко, обговорили проблемні питання роботи страховиків в Криму і застосування арбітражного застереження, Тетяна Власко з СК «ТАС» показала на прикладі мультфільму "Пригоди капітана Врунгеля" як підходити до андеррайтингу маломірних суден. Обговорювали санкції і дія форс-мажорних обставин. Звичайно, самі живі виступи були у Георгія Гришина - про страхування в різних країнах офісами Оукшотт, як реагують на події в Україні наші західні партнери і, звичайно, - про вантажі. На торішньому семінарі був анонс підготовленого до друку двотомника зі страхування вантажів, написаного ним у співавторстві з Н.Солонько.

Після семінару, на традиційному фуршеті колеги обмінювалися думками з різних питань співробітництва та розвитку страхування і перестрахування.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua