Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкриває перестрахувальне вікно у світ

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і досить відомий в Україні брокер «ОУКШОТТ ІНШУРЕНС Консалтантс ЛІМІТЕД» підписали Договір про надання перестрахувальних брокерських послуг.

Страховий і перестраховий брокер ОУКШОТТ Страхові консультанти зареєстрований у Великобританії в 1993р., має офіси в Лондоні, Москві, Києві, а також у ряді країн СНД і спеціалізується на розвитку страхових і перестрахувальних операціях між країнами колишнього СРСР і Європи, до речі , цього року отримав акредитацію і став брокером Ллойда. За вищевказаною Договором Брокер, відповідно до чинного законодавства України і за завданням СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», буде надавати посередницькі послуги в галузі перестрахування, які можуть включати:

Пошук кращих умов перестрахування ризиків, консультування щодо укладення письмової угоди про перестрахування ризиків; 

  • Підготовку та оформлення необхідних для укладення Договору перестрахування документів, збір необхідної/відповідної інформації, а також ведення переговорів і укладення Договору перестрахування;
  • Експертно-інформаційні послуги, пов'язані з укладанням і виконанням Договору перестрахування, в тому числі в частині отримання від перестраховика та перерахування на користь перестрахувальника перестрахувальних платежів і премій;
  • Роботу з врегулювання збитків/страхового випадку за договором перестрахування, в тому числі в частині отримання від перестраховика та перерахування перестраховику перестрахувальних відшкодувань;
  • Інші посередницькі послуги в галузі страхування/перестрахування за видами страхування, відповідно до Закону України «Про страхування», на які СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» має ліцензії. 

Співпраця між СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і брокером «ОУКШОТТ ІНШУРЕНС Консалтантс ЛІМІТЕД» надасть обом компаніям можливість розширити спектр послуг і вдосконалити умови по страхуванню великих ризиків в розроблюваних програмах для клієнтів енергетичного сектора економіки України, як у традиційній енергетиці, так і для компаній, що працюють з виробництва енергії за «зеленим тарифом» (страхування виробничих потужностей з переробки сонячної енергії, вітроенергетики і т.д.). Досягнуто домовленості щодо спільної напрацювання програм страхування великих ризиків і для нафтогазовидобувних підприємств. 

Відповідальність за такими програмами страхування передбачає включати в себе майнові ризики, ризики покриття збитків перерви у виробництві та відповідальності перед третіми особами. Суми покриття за такими програмами дуже великі, тому знадобиться якісне перестрахувальне покриття у великих і надійних міжнародних компаніях за кордоном (наприклад, на ринку Ллойд). 

Підписання цього договору є складовою частиною програми розвитку співпраці СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» як з великими і відомими міжнародними брокерами та перестраховиками, так і великими українськими компаніями.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua