Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» бере активну участь в роботі Ядерного страхового пулу

Минулого тижня, 4 квітня 2018 року, відбулися збори членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП).  На чергових зборах ЯСП, було розглянуто багато питань, з яких:

  1. Про страхування цивільної відповідальності українських ядерних операторів: НАЕК «Енергоатом», ІЯД АН України і Харківського фізико-технічного інституту за ядерну шкоду в 2018 році. Затвердили за заявками власних утримань страхових компаній - членів Пулу максимальну ємність Пулу по внутрішньому страхуванню і по прийняттю на перестрахування від зарубіжних пулів ризиків по відповідальності, майну і комбінованих ризиків, пов'язаних з експлуатацією ядерних блоків на атомних електростанціях.  Затвердили квоти учасників ЯСП на прийняття ядерних ризиків за Договорами страхування та перестрахування з ядерними операторами і зарубіжними ядерними пулами.

    Для довідки. Наша СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» подала заявку на збільшення власного утримання по страхуванню ядерних ризиків до розміру 5,5 млн.грн., Що і було підтримано членами Пулу. Це вже п'яте збільшення ємності нашої страхової компанії з моменту вступу до складу ЯСП.  У 2015 році ми починали приймати ядерні ризики в розмірі 2 млн.грн., потім збільшили своє утримання до 2,5 млн.грн.  Після, в кінці 2016 року, було прийнято рішення ще збільшити ємність за даними ризикам до 3 млн.грн.  і в 2017 році вже брали ризики в межах 4,5 млн.грн.  І ось тепер наша ємність збільшилася ще на 1 млн.грн.  і зросла до показника 5,5 млн.грн.  Збільшення своєї ємності говорить про зростання фінансових можливостей нашої Страхової компанії і відмінних фінансових показниках. 

  2. Учасники затвердили звіт про роботу Ради об'єднання, Ревізійної комісії та Дирекції ЯСП, а також плани реалізації основних напрямків діяльності Пулу на 2018 рік.
  3. Розглянули питання кошторису Пулу на 2018 рік.
  4. Внесли зміни до деяких внутрішні документи Пулу, пов'язані з фінансовим забезпеченням його учасників.

Дане зібрання було звітно виборним, тому що  закінчилися повноваження Голови Пулу і обраних керівних органів ЯСП.  Відповідно до Статуту, органи ЯСП обираються терміном на 2 роки.  Тому, закономірним був одним з питань зборів - обрання Голови ЯСП і нового складу одного з вищих органів його управління - Ради ЯСП, який керує справами Пулу в період між зборами його членів, Ревізійної комісії та Постійних комітетів ЯСП. 

Представники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» були підтримані учасниками пулу в черговий раз.  На зборах переважною більшістю голосів прийнято рішення про включення Директора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванціва А.Є.  до нового складу Ради Ядерного страхового пулу України та окремим голосуванням його обрали заступником Голови Ради ЯСП, а Перший заступник Директора Дячук С.П.  знову очолила Фінансовий комітет ЯСП.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua