Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і «LIS Assistance» стали партнерами

3 вересня 2014 СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підписано договір про співпрацю з новим партнером - компанією, що асистує «LIS Assistance». Вибір даного партнера не випадковий - досвід його роботи на ринку асистанських послуг України - понад 17 років.

 Завдяки співпраці з «LIS Assistance» Клієнти нашої компанії, що мають поліси добровільного медичного страхування, зможуть отримувати не тільки повний спектр цілодобових сервісних послуг звичайного асистансу, але також додаткові можливості обслуговування лікарями координаційного центру в офісі і вдома.

Дане рішення дозволить СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» розширити діяльність Компанії в сфері особистого страхування, при цьому максимально задовольняючи потреби існуючих і потенційних клієнтів в повному спектрі послуг медичного страхування на всій території України.

В рамках співпраці з «LIS Assistance» СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» планує також запропонувати своїм клієнтам крім досить широкого спектра страхових продуктів також ряд ексклюзивних.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Центральному офісі компанії, а також в її регіональних представництвах.
З питань медичного страхування Ви можете зв'язатися з нами: контактні номери тел .: +38 (044) 541 10 05, +38 (097) 002 99

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua