Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" розширює горизонт

В СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" сталися закономірні, з точки зору розвитку страхової компанії, структурні зміни. Страхова компанія підійшла до рубежу переходу на більш якісні управлінські процеси. У зв'язку вищевикладеним, а також, зважаючи на збільшення кількості ліцензій на добровільне і обов'язкове страхування, розвиток продуктової лінійки, керівництвом Страхової компанії прийнято рішення розширити сегмент своїх послуг і вийти на ринок авіаційного страхування і страхування відповідальності аеропортів.

 Для виконання поставлених завдань Наказом по компанії створений спеціалізований структурний підрозділ - Департамент авіаційного страхування.

Основними завданнями створеного Департаменту є:

- підготовка пропозицій, проведення презентацій, зустрічей, переговорів з клієнтами і партнерами;

- збільшення об'єму надходження страхових платежів по авіаційних рисках, активний пошук і залучення нових клієнтів;

- забезпечення високого рівня обслуговування Страхувальників з метою збереження їх як клієнтів і розвитку клієнтської бази Страховика;

- організація системи врегулювання збитків по авіаційному страхуванню, забезпечення виконання стандартів процедури розслідування подій;

- якісна взаємодія підрозділів Компанії при прийнятті на страхування авіаційних ризиків, надання необхідної і своєчасної інформації для подальшої їх передачі Перестрахувальникам.

З питань страхування авіаційних ризиків, Ви можете зв'язатися з нами: контактні номери тел.:+38(044) 541 02 02, +38 (068) 367 21 64 абоe-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua