Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та АТ «ЄВРОГАЗБАНК» домовилися про співпрацю

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та АТ «ЄВРОГАЗБАНК» провели успішні переговори і досягли домовленості про взаємовигідну співпрацю, предметом якого є встановлення довгострокового партнерства з метою надання взаємовигідних послуг у галузі страхування та банківського обслуговування.

Вищевказана кооперація базується на схожості інтересів обох компаній, тому що основна діяльність Банку спрямована на забезпечення потреб великих корпоративних клієнтів, підтримку малого і середнього бізнесу, а також фізичних осіб, а діяльність Страхової компанії спрямована на надання своїх послуг з фінансового захисту таких клієнтів. Ще одним аспектом такої співпраці є розміщення тимчасово вільних грошових ресурсів СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» у банку-партнері.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне в якості своїх партнерів бачити тільки надійних представників банківської системи. Незалежне рейтингове агентство IBI-Rating у вересні 2013 року підтвердило індивідуальний рейтинг надійності вкладів АТ «ЄВРОГАЗБАНК» на рівні «5 - Відмінна надійність», а також кредитний рейтинг АТ «ЄВРОГАЗБАНК» та облігацій серії «В» на рівні uaBBB + з прогнозом «стабільний

Співпраця між СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і банком «ЄВРОГАЗБАНК» надасть обом компаніям можливість розширити спектр своїх послуг і вдосконалити умови по страхуванню і кредитуванню.

Досягнуті партнерські домовленості є ще однією ланкою у налагодженні програми розвитку співпраці СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» з банківськими установами.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua