Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та ПрАТ «УАСК» – вагомий крок на шляху до розвитку надійного страхового партнерства

12 вересня 2012 року в м.Черкаси відбулась зустріч керівників СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» та ПрАТ «Української аграрно-страхової компанії». На зустрічі обговорювались питання розвитку страхування сільськогосподарських ризиків в контексті прийнятих законів «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» та діяльності Аграрно страхового пулу, розробки та впровадження підзаконних актів та концепції реформування роботи Аграрно-страхового пулу.

Згідно цього закону право на страхування сільгосппродукції з держпідтримкою мають страховики, що відповідають вимогам закону «Про страхування», отримали ліцензію на здійснення відповідного виду страхування та є членами Аграрного страхового пулу.

Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванців А.Є. висловив побажання щодо співпраці страхових компаній в сегменті сільськогосподарського страхування та проінформував щодо планів СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» на отримання в четвертому кварталі поточного року відповідної ліцензії. На переговорах було досягнуто домовленості щодо початку співпраці між двома компаніями в напрямку страхування сільгоспризиків, метою яких є провадження цього виду страхування в різних регіонах України силами підрозділів страхових компаній та розвинутою якісною мережею передстрахових сюрвеєрських послуг ПрАТ «УАСК» та надійною системою перестрахування цих ризиків у всесвітньо відомих страхових компаніях.

Також, було досягнуто порозуміння стосовно поглиблення співпраці з перестрахування та взаємної передачі ризиків в інших видах страхування, обмін досвіду з питань методології, врегулювання та асистансу програм медичного страхування.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua