Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» тепер в Раді ЯСП

Сьогодні, 11.11.2016 року, відбулося відразу двоє зборів членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП). На перших, позачергових зборах, розглянули питання про зміну Статуту ЯСП у зв'язку із перейменуванням вулиці М.Раскової на вул. Євгена Сверстюка, за місцезнаходженням якого розташований ЯСП; внесли зміни в нову редакцію Статуту для виконання нових норм Закону України щодо оподаткування неприбуткових організацій, а також прийняли декілька інших редакційних правок.

На других, вже чергових зборах ЯСП, було розглянуто багато питань з яких:

  1. Питання про членство в ЯСП. З цього питання прийняті рішення про виключення із складу ЯСП: СК "ЛЕММА", СК "НОВА" та добровільному виході з Пулу - СК "Іллічівська".
  2. Про страхування в 2017 році цивільної відповідальності за ядерний збиток українських ядерних операторів: НАЕК "Енергоатом", ІЯД АН України та Харківського фізико-технічного інституту. Затвердили по заявкам розмірів власних утримань страхових компаній - членів Пулу максимальну місткість Пулу щодо внутрішнього страхування та прийняття на перестрахування від зарубіжних пулів ризиків по відповідальності, майну і комбінованих ризиків, пов'язаних з експлуатацією ядерних блоків на атомних електростанціях. Затвердили перелік уповноважених страхових компаній, які підписуватимуть Договори страхування і перестрахування з ядерними операторами і зарубіжними ядерними пулами від імені усіх членів ЯСП.
  3. Затвердження основних напрямків діяльності Пулу.
  4. Розгляд виконання кошторису ЯСП на поточний рік і прийняття кошторису Пулу на 2017 рік.
  5. Внесення змін до деяких внутрішніх документів Пулу.

Одним з питань сьогоднішніх зборів було питання про зміну складу одного з найвищих органів його управління - Ради ЯСП, яка керує справами Пулу в період між зборами його членів. На зборах переважною більшістю голосів прийнято рішення про включення Директора СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" Іванціва А.Є. до складу Ради Ядерного страхового пулу України.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua