Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкрила представництво в Луцьку

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийнято рішення про створення підрозділу в Луцьку - Луцький Регіональний Центр. Відкриття Луцького Регіонального Центру СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» дозволить запропонувати в Західному регіоні України своїм клієнтам широкий спектр страхових продуктів, серед яких найбільш масові види страхування, такі як: автострахування, медичне страхування, страхування майна та особисте страхування (зокрема туристичне страхування і страхування від нещасних випадків), а також сільськогосподарських ризиків для роботи з якими компанія планує навесні цього року отримати відповідну ліцензію.

 Відповідно до прийнятої в страховій компанії генеральної програми розвитку компанії, до закінчення поточного 2015 року планується відкрити ще 8 Регіональних Центрів. На завершальній стадії реалізації знаходиться питання відкриття 3-х Регіональних Центрів у Західній, Центральній і Південній частинах України. Дане рішення спрямоване на виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів, орієнтованої на максимальне задоволення потреб існуючих і потенційних клієнтів, а також розширення своєї діяльності. СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім у всіх регіонах України з метою збільшення зборів страхових премій, розширення географії прийнятих ризиків, диверсифікації страхового портфеля, надання належного сервісу і, головне, збільшення реакції Страхової компанії на будь-страхова подія для якісного обслуговування своїх клієнтів.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами у Луцькому Регіональному Центрі за адресою: 43021, Волинська обл., м.Луцьк, вул. Винниченка, 65, офіс 20. Контактний тел.(050) 175-61-77, (096) 581-60-01, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua