Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкрила Центр Продажу в м. Васильків

На виконання програми розвитку регіональної мережі продажів, орієнтованої на максимальне задоволення потреб клієнтів та розширення своєї діяльності, в тому числі і в Київській області, в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» створено новий Центр продажу у м.Васильків.

Клієнтам СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» пропонується широкий спектр страхових продуктів за затвердженими у страховій компанії більш ніж 30 страховими програмами, серед яких найбільш масові види страхування: автострахування, медичне страхування, страхування майна і особисте страхування (зокрема туристичне страхування та страхування від нещасних випадків)

Надалі, як і анонсувалося раніше, страхова компанія з 2014 року планує впроваджувати програму створення широкої регіональної мережі і не зупинятися на досягнутому, а продовжувати розвиватися, працювати над створенням нових страхових продуктів і розширювати мережу Регіональних Центрів та Центрів Продажів, щоб зробити доступними якісні страхові продукти для жителів якомога більшого числа регіонів України.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує юридичних та фізичних осіб скористатися своїми послугами у створеному Центрі продажу міста Васильків.

Центр Продажу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в м.Васильків розмістився в центрі міста за адресою: м.Васильків, вул.Грушевського, 26, оф.10, 2-й поверх. Контактний тел. (04571) 9-25-07, (067) 526-90-55, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua