Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкриває ще один Центр Продажу - у Львові

На виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів орієнтованої на максимальне задоволення потреб клієнтів та розширення своєї діяльності, в тому числі і в Західних регіонах України, зокрема у місті Львові, в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкривається новий Центр продажу у м. Львів.

Клієнтам СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» пропонується широкий спектр страхових продуктів за затвердженими у страховій компанії більш ніж 30 страховими програмами, серед яких найбільш масові види страхування: автострахування, медичне страхування, страхування майна і особисте страхування (зокрема туристичне страхування та страхування від нещасних випадків).

Надалі, як і анонсувалося раніше, страхова компанія в 2015-2016 році продовжує впровадження програми побудови широкої регіональної мережі по всій Україні. Наявність розгалуженої мережі з точки зору доцільності створює незаперечні переваги в жорсткій конкурентній боротьбі за кожного клієнта на сучасному етапі розвитку страхового ринку України. СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутньою в усіх регіонах з метою збільшення зборів страхових премій, надання більш якісного сервісу і, головне, швидкості реакції на будь-яку страхову подію з сторони Страхової компанії.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує юридичних та фізичних осіб скористатися своїми послугами в Центрі продажу міста Львова.

Центр Продажу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» у Львові розмістився в центрі міста за адресою: 79005, м.Львів, вул. Дорошенка, 32/9. Контактний тел. (032) 255 51 65, (032) 240 34 61-факс, моб. (067) 674-11-37, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua