Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкриває свій підрозділ в Кривому Розі

Збори засновників СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийняли рішення про створення Криворізького Регіонального Центру. Дане рішення спрямоване на виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів, орієнтованої на максимальне задоволення потреб існуючих і потенційних клієнтів, а також розширення своєї діяльності.

Відповідно до прийнятої в грудні минулого року програми розвитку страхової компанії, планується до закінчення поточного 2014 року відкрити ще 10 Регіональних Центрів. На завершальній стадії реалізації знаходиться питання відкриття 4-х Регіональних Центрів у західній та південній частинах України.

Відкриття Криворізького Регіонального Центру СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» дозволить запропонувати в Центральному регіоні України своїм клієнтам широкий спектр страхових продуктів за затвердженими в страховій компанії більш ніж 30 програмами, серед яких найбільш масові види страхування: автострахування, медичне страхування, страхування майна і особисте страхування (зокрема туристичне страхування та страхування від нещасних випадків).

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім у всіх регіонах України з метою збільшення зборів страхових премій, розширення географії прийнятих ризиків, диверсифікації страхового портфеля, надання належного сервісу і, головне, збільшення реакції Страхової компанії на будь-які страхові події для якісного обслуговування своїх страхувальників.

 СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Криворізькому Регіональному Центрі за адресою: 50031, Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул.Тухачевського, 10, офіс 41. Контактний тел. (097) 839-41-40, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua