Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» виходить на ринок медичного страхування

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийняте рішення, з огляду на нещодавно отриману ліцензію, розширити сегмент своїх послуг та вийти на ринок добровільного медичного страхування. На виконання поставлених завдань Наказом по компанії створений Департамент медичного страхування.

Дане рішення направлене на розширення діяльності Компанії у сфері особистого страхування з метою максимального задоволення потреб існуючих та потенційних клієнтів в повному спектрі послуг медичного страхування на всій території України.

В основу даних бізнес-рішень прийнято до уваги глибокий аналіз сучасного стану розвитку всього спектру страхового ринку та вивчення поточних потреб потенційних клієнтів. Добровільне медичне страхування продовжує залишатися драйвером страхового ринку. За підсумками першого півріччя цей сегмент, по суті, став єдиним, що продемонстрував ріст.

В січні-червні поточного року страховики залучили по ДМС приблизно на 20% більше премій, ніж торік. Такий же зріст спостерігався в цьому сегменті за підсумками I кварталу. На долю корпоративного сектору припадає більш ніж 70% премій. До кінця поточного року керівництво СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прогнозує, що темпи зростання в сегменті ДМС збережуться.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» планує запропонувати своїм клієнтам достатньо широкий спектр страхових продуктів. Особливістю програм медичного страхування СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» буде поєднання універсальності з індивідуальним підходом до кожного із клієнтів не лише у виборі умов страхування, але й у підходах до сервісного обслуговування.

У складі Департаменту медичного страхування СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» окрім відділів медичного страхування та врегулювання збитків планується також відкриття цілодобово працюючого Контакт-Центру. Завдяки цьому у клієнтів з’явиться можливість отримання всієї необхідної інформації не лише за діючими договорами страхування, але й за іншими стандартними програмами страхування з можливістю в максимально стислі строки укласти відповідні договори.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Центральному офісі компанії, а також у її регіональних представництвах.

По питанням медичного страхування Ви можете зв’язатися з нами:

контактні номери тел.: +38(044) 541 10 05,  +38 (097) 002 99 77; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua