Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" впроваджує нові ІТ технології

Розуміючи важливість і необхідність постійного вдосконалення процесами управління інформації, СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" 16 березня 2016 року прийняла участь в Міжнародній конференції "ІТ-рішення та інновації для фінансово-кредитних установ", організованої за ініціативою Міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" (журнал "Банкиръ").

Учасники ознайомились з останніми тенденціями та новинками ІТ, у тому числі перспективними технологіями, сервісом, рішеннями від провідних виробників програмного забезпечення, корпоративних систем, зв'язку і мережі передачі даних, мобільним та інтернет банкінгом, а також системами обліку, контролю, аналізу і планування у фінансових організаціях і банках.

Управління інформацією сьогодні - одно з найважливіших умов здійснення успішної комерційної діяльності будь-якої установи, особливо фінансово-кредитної. Інформаційні технології вже давно проникли в діяльність сучасного фінансових організацій, охоплюючи як сферу надання фінансових і банківських послуг, так і сферу управління компаніями. Вони допомагають не лише підтримувати зв'язок з клієнтами, філіями компаній і банків, міжнародними банками, але і забезпечувати безперервний обмін інформацією усередині фінансової організації між різними відділами і її захист. Безперечно, ІТ є потужним інструментом підвищення ефективності і конкурентоспроможності, тому так важливо уважно відстежувати нововведення по збору, зберіганню, обробці, передачі і поширенню даних.

Представники СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" ознайомилися з актуальною інформацією про забезпечення ефективної діяльності ІТ, а також з новітніми тенденціями інформаційних технологій. Також, встановлені і налагоджені ділові контакти з банківськими, фінансово-кредитними установами та фірмами розробниками різного роду ІТ технологій.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua