Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вступила до Асоціації «Страховий бізнес»

7  липня 2015 року на зборах членів об'єднання учасників ринку страхових послуг – Асоціації «Страховий бізнес» прийнято рішення про вступ Страхової компанії «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в дану асоціацію.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підтримує об'єднання зусиль членів вищеназваної асоціації, які направлені на розвиток страхової діяльності в Україні. Наша компанія повністю розуміє і приймає всі цілі і завдання діяльності Асоціації «Страховий бізнес», а також права і обов'язки членів цього об’єднання.

З багатьма членами даної асоціації у нас склалися тісні і давні партнерські відносини – стосунки, перевірені часом. Тривалий час, ще до вступу до її рядів, наша компанія була активним учасником процесів підготовки різних пропозицій до проектів законодавчих і нормативних документів, направлених на ринковий розвиток страхового сектору економіки України, чітких і зрозумілих принципів ведення страхового бізнесу, зняття надмірного бюрократичного тиску регулюючих органівна діяльність страхових компаній та вирішення інших питань спільно з членами цієї асоціації. 

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» планує бути активним учасником в діяльності Асоціації «Страховий бізнес», дотримуватися всіх принципів її діяльності, положень Статуту і рішень виконавчих органів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua