Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» зареєстрована в Державіаслужбі України

Відповідно до п. 59 Ліцензійних умов з надання фінансових послуг, на підставі Наказу Державіаслужби України від 17.01.2017 р. №21 «Про реєстрацію страховиків, які мають ліцензію на здійснення авіаційного страхування цивільної авіації», 27 січня 2017 року наша компанія зареєстрована та внесена до реєстру страхових компаній, що мають ліцензії на здійснення авіаційного страхування цивільної авіації під номером 4.

Фахівці компанії мають 20-річний досвід страхування авіаційних ризиків та врегулювання великих претензій. З нами співпрацюють відомі Авіакомпанії та Аеропорти України. З самого початку своєї роботи на ринку авіаційного страхування Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» здійснює зважену політику забезпечення страхових гарантій при страхуванні великих ризиків. Наша компанія має Договори про співпрацю з відомими міжнародними спеціалізованими на авіаційних ризиках брокерами, які розміщують (перестраховують) авіаційні ризики на міжнародному та українському страхових ринках, а в разі потреби – в Синдикатах Lloyd's. Активно співпрацюємо з Асоціацією «Аеропорти України».

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» також розробила і пропонує програми страхування відповідальності перед третіми особами для аеропортів, та організацій, які виконують технічне обслуговування повітряних суден за якість робіт (послуг), організацій, сертифікованих Державіаслужбою України, що виконують заправку, очищення і зберігання авіаційних паливо мастильних матеріалів; організацій, що виконують обслуговування повітряних суден на пероні; організацій, що виконують обслуговування пасажирів, обробку багажу, вантажу, пошти.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua