Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» затвердила нову комплексну програму страхування ризиків для промтоварних ринків

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» розробила і затвердила новий страховий продукт - комплексну програму страхування ризиків для промтоварних ринків.

Спеціально розроблена для юридичних осіб (промтоварних ринків), корпоративна партнерська програма страхування включає в себе надання страхового захисту як для самої юридичної особи (страхування будівель і споруд, страхування іншого майна, страхування вантажів, автострахування), так і для працівників ринку (програми медстрахування, страхування від нещасних випадків, страхування авторизиків), а також страхування ризиків торгівців (страхування контейнерів, товарів в обороті та ін.)

Така корпоративна страхова програма може стати суттєвим елементом не тільки фінансового захисту для юридичної особи (ринку), а й вагомим соціальним проектом захисту працівників ринку.

Страховий тариф за програмою залежить від великої кількості різних умов і факторів, таких як:

  • Перелік об'єктів страхування і страхових ризиків;
  • Розмір франшизи;
  • Кількість об'єктів, одночасно застрахованих за Договорами;
  • Наявність і якість існуючих систем протипожежної безпеки та інших охоронних систем;
  • Наявність системи надання первинної медичної допомоги;
  • Якість роботи системи внутрішньої безпеки та ін.

На наш погляд, дані програми будуть мати попит після недавньої великої пожежі на ринку «Столичний». Ринок оптової торгівлі «Столичний» - один з найбільш масштабних проектів в АПК останніх років. Ринок « Столичний» - це 37 га території. Пожежа, що лютувала біля чотирьох годин в суботу ввечері, 21 грудня, знищила близько 3000 кв.м. площі, з більш ніж 8000 кв.м. м'ясного павільйону. Загинули чотири людини, ще двоє - постраждали. Попередня версія того, що сталося - замикання проводки. За даними з преси, від агентства «АПК-Інформ:овочі та фрукти», що спеціалізується на аналізі ринків плодоовочевої продукції, з посиланням на керівників «Столичного» повідомляє про пошкодження вогнем більше 6000 кв.м. площі ринку. Вартість аналогічних об'єктів складає в районі 8000 гривень за 1 кв.м. Виходячи з цієї оцінки, вартість відновлення пошкодженої вогнем території - 24 млн. гривень.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua